Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Η Τετάρτη είναι μία από τις πιο σημαντικές μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Διότι έχουμε πάντα στο τέλος της βραδιάς τον παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor. Αργότερα μέσα στη μέρα θα έχουμε και το οριστικό Survivor Spoiler. Πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και το πώς θα πάει το παιχνίδι.

Πριν από αυτό όμως έχουμε ένα ακόμα αγώνισμα. Αγώνισμα που έχει ως έπαθλο φαγητό.

Πολύ καλό φαγητό όπως ξέρουμε, πάντα προς το τέλος των αγωνισμάτων. Έτσι είναι. Τα καλά έρχονται πριν την έναρξη των αγώνων ασυλίας και πριν την αποχώρηση.

Οι Μαχητές μπορεί να έχασαν αυτή την εβδομάδα μία ασυλία –δεν το συνηθίζουν, όμως τους πήγε γενικά καλά. Διότι πήραν δύο συνεχόμενες έπαθλα.

Το επεισόδιο της Τρίτης ήταν το ιδανικό για τους ίδιους. Νίκη στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας –με στίβο μάχης που έκανε κακό στην τηλεθέαση, νίκη και στο Sports Game. Παρότι ήταν ποδόσφαιρο κι εκεί πλεονέκτημα είχαν οι Διάσημοι με τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Εμπειρική είναι η εκτίμηση. Το τρέιλερ δεν έπαιξε ακόμα για να δούμε έστω τον τελικό στόχο. Με άλλα λόγια, πάμε εντελώς στα τυφλά. Πέφτουμε μέσα τις περισσότερες φορές, αλλά δεν έχουμε εικόνα ακόμα. Οι Διάσημοι το θέλουν περισσότερο, να μην μείνουν συνεχόμενα πεινασμένοι. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και στο Quiz έχασαν.

Οι Διάσημοι δεν έχουν δει φαγητό εδώ και τρία ματς με δυο λόγια. Το θέλουν περισσότερο και τις περισσότερες φορές αυτό κρίνει πολλά. Να δούμε και τι γίνεται με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Θα επιστρέψει; Οι μπλε ίσως εμφανιστούν άδεια από τις συνεχόμενες νίκες. Η κόκκινη ομάδα έχει το προβάδισμα νίκης. Αυτή είναι η εκτίμησή μας.

i gi tis elias

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή – Ράκος η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μεγάλη ανατροπή για Αρετή και Χάιδω