Survivor spoiler 25/01: Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Μαχητές ή Διάσημοι το έπαθλο;

survivor

Ένα μικρός πανικός πάλι στο Survivor με όσα έγιναν. Η ασυλία πήγε πανεύκολα στους Διάσημους αυτή τη φορά. Σπάνιο, αλλά συνέβη κι αυτό. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε δύσκολη θέση οι Μαχητές, Σπάνιο ως τώρα αυτό για την πορεία τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η τηλεθέαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρότι ο στίβος μάχης της Δευτέρας δεν κράτησε πολύ ώρα. Η κόκκινη ομάδα έδειξε αποφασισμένη να πάρει το ματς και το πήρε. Δεν ήθελε να χάσει μία ακόμα ασυλία στη σειρά. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αποφασισμένος να σπρώξει τους Διάσημους στη νίκη και το έκανε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάμε σε τέσσερις συνολικά υποψήφιους.

Δύο τα φαβορί για να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Σας ανέλυσα τις πιθανότητες αποχώρησης κάθε υποψήφιου παίκτη. Το Sportime σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε και ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει. Με αρνητική ψήφο.

Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα επεισόδιο με διπλό αγώνισμα. Πρώτα τη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και στη συνέχεια αυτή για το Sports Game. Ως τώρα, οι Διάσημοι έχουν πελατειακή σχέση με τους Μαχητές και στα δύο αυτά αγωνίσματα. Ειδικά στην επικοινωνία θέλουν πολύ να σπάσουν το αρνητικό σερί.

 

Εικόνα από τον στίβο μάχης δεν έχουμε. Δεν έχουμε δει τον τελικό στόχο, αλλά στην επικοινωνία μετράει και η ψυχή. Οι Μαχητές θέλουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό θα πρέπει να αρχίσουν να κερδίζουν.

Πρώτα πρέπει να κερδίσουν το έπαθλο με τα tweets από τον κόσμο και στη συνέχεια να πάνε στην επικοινωνία με φίλους ή συντρόφους. Οι Διάσημοι είναι δύο βήματα μπροστά σε αυτό. Καιρός είναι για τους μπλε να κάνουν κι αυτοί το πρώτο. Αυτή είναι η αίσθησή μας.

Οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Φυσικά μέσα στη μέρα θα ακολουθήσει και οριστικό Survivor spoiler.

Survivor spoiler 25/01: Για ποιον είναι καιρός να αποχωρήσει;

Spoilers

Δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου – Χωρίς ρεύμα στους -5 βαθμούς