Δέσποινα Βανδή: Η μπηχτή της στον Ντέμη Νικολαΐδη – «Τώρα πια επιλέγω σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια και την αλληλοεκτίμηση»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε αποκλειστικά από αγαπημένους της φίλους.

Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και κριτής του J2US έδωσε απάντηση σε ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού, της Μαρίας Μπακοδήμου, της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Γαλάνη.

Ναταλία Γερμανού: Τι θέλεις από τους ανθρώπους που βάζεις πια επιλεκτικά στη ζωή σου; Να σε τονώνουν και να σε ενθαρρύνουν ή να είναι πιο αυστηροί, επισημαίνοντας ίσως τα τρωτά σου σημεία;

Τώρα πια επιλέγω να δημιουργώ σχέσεις που βασίζονται τόσο στην ειλικρίνεια όσο και στην αλληλοεκτίμηση. Επομένως, έχω γύρω μου ανθρώπους που, όπως αντίστοιχα κάνω και εγώ, εκφράζουν την άποψη τους με αγάπη και πάντα με σκοπό να βοηθήσουν. Και η πιο σκληρή αλήθεια, αν ειπωθεί με αγάπη, μπορεί να σε τονώσει και να σε ενθαρρύνει!

Αν σου έγραφα τώρα ένα τραγούδι, ποια λέξη θα μου ζητούσες να υπάρχει οπωσδήποτε μέσα;

Ευγνωμοσύνη. Αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό.

Μαρία Μπεκατώρου: Πότε ένιωσες τελευταία φορά ευγνώμων;

Αισθάνομαι ευγνώμων κάθε φορά που γελάω με την καρδιά μου!

Φαίη Σκορδά: Έχεις δύο παιδιά που λατρεύεις. Η Μελίνα είναι 19 ετών και ο Γιώργος 15. Πως έχει διαμορφωθεί η σχέση σας τώρα που μεγαλώνουν και έχουν – ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό – μεγαλύτερη αυτονομία;

Κάθε ηλικία έχει τις προκλήσεις της… Προσπαθώ να προσαρμόζομαι στις ανάγκες της κάθε φάσης των παιδιών μου, χωρίς όμως να χάνεται η σχέση μητέρας – παιδιού. Δεν σου κρύβω όμως ότι, τώρα που έχουν μεγαλώσει, απολαμβάνω πάρα πολύ που μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά και να συζητάμε τα πάντα.

Δημήτρης Γαλάνης: Υπάρχει κάτι που τρομάζει τη Δέσποινα το 2023; Και αν ναι, πως το διαχειρίζεσαι σε σχέση με προηγούμενα χρόνια;

Ο χρόνος… και για αυτό προσπαθώ να δίνω αξία στο κάθε λεπτό!

Βάνα Μπάρμπα μιλά για το πρόβλημα υγείας της: “Η κόρη µου δεν ξέρει πολλά”

Στο «κλαρί» από τον πατέρα της η Τζούλια Αλεξανδράτου (vid)