Δέσποινα Βανδή: Η απάντησή της για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και εκείνη έδειξε για ακόμα μια φορά, πως ξέρει πώς να αποφύγει τις ερωτήσεις που την ενοχλούν.

Αν και αρχικά, προσπάθησε να ξεφύγει από την ερώτηση για τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, λέγοντας στη δημοσιογράφο να τη ρωτήσει κάτι άλλο, τελικά δεν τα κατάφερε.

Έδωσε λοιπόν, μια εύστοχη απάντηση, χωρίς να χρειαστεί να ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει στη σχέση της.

«Δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ. Ούτε στο παρελθόν την είχα, αλλά ούτε και τώρα για να προκαλέσω. Όχι, δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό με νοιάζει αυτή τη στιγμή, το ότι είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού τον τελευταίο καιρό εκείνος κι η διάσημη τραγουδίστρια είναι αχώριστοι.

Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος φημολογείται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι, όταν έρθει εκείνη η ώρα, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν από κοντά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, μεταδίδει το protothema.

Ο ηθοποιός φρόντισε μάλιστα, να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή κι ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθαρίζει στην Καραβάτου … πες στην Ηλιάκη ότι δεν θα την πάρω τηλέφωνο!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Χειροπέδες στον Αλέξη! Ήρθε η ώρα του;