Δέσποινα Βανδή: «Έπαθα σοκ! Έχω δει ομοφοβικές αντιδράσεις σε άτομο που θεωρείται gay idol»

April 2, 2021

Δέσποινα Βανδή: «Έπαθα σοκ! Έχω δει ομοφοβικές αντιδράσεις σε άτομο που θεωρείται gay idol» Όσα είπε στο περιοδικό Antivirus για την Άννα Βίσση αλλά και τη «νίκη» της ως μητέρα

Το εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus κοσμεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Αυγούλη και μίλησε για πράγματα που ήθελε να μοιραστεί.

«Αισθάνθηκα αρκετές φορές αδικημένη στην “κόντρα” με την Άννα Βίσση. Υπήρχε ένας υπόγειος ανταγωνισμός. Κινούμασταν πάνω κάτω στα ίδια μοτίβα. Σίγουρα για μένα η Άννα όταν ξεκίνησα ήταν ένα πρότυπο στα πράγματα που έκανε. Ας πούμε ότι ήμουν μια μικρή της θαυμάστρια» είπε χαρακτηριστικά.

 

«Όταν ο γιος μου ήταν γύρω στα έξι, θυμάμαι κάποια στιγμή που αναρωτήθηκε για ένα φιλικό μας γκέι ζευγάρι, που είχε καιρό να δει μαζί. Συγκεκριμένα με ρώτησε αν έχουν χωρίσει. Μου μίλησε με τέτοια φυσικότητα. Δεν πέρασε ποτέ από το στάδιο να χρειαστεί κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για να καταλάβει. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το άκουσα γιατί κατάλαβα πως στο παιδί μου δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Το αναγνώρισα ως μια προσωπική μου νίκη ως μητέρα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με ταμπού. Δεν θέλω να διαχωρίζουν τους ανθρώπους για το οτιδήποτε», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 

Ο Νότης Σφακιανάκης και η ομοφοβία
Ερωτώμενη για τις απόψεις του Νότη Σφακιανάκη που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας τους είπε: «Το να έχει κάποιος απόψεις που δεν συνάδουν με τις δικές μου θα με οδηγούσε απλώς στο να μην συναναστρέφομαι μαζί του. Το να βγαίνει όμως και να χειραγωγεί και να επηρεάζει κόσμο αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μην συνεργαστώ μαζί του.

 

Μίλησε όμως και για την ομοφοβία: «Έχω δει ομοφοβικές αντιδράσεις ακόμη και σε ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι. Ειδικά με ένα άτομο, ήταν τόσο σοκαριστικό για μένα γιατί τυχαίνει να θεωρείται και gay idol – αν στέκει αυτός ο όρος. Είναι ένα πολύ προβεβλημένο άτομο, με το οποίο μιλούσαμε κάποια στιγμή στο σπίτι και έπαθα σοκ, όταν μου είπε: “Προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά παρά να γίνει π@@@της”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έφτασε στα αυτιά μου. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας “από τα ναρκωτικά μπορείς να απαλλαγείς”. Φυσικά και διαπληκτιστήκαμε αλλά μου είχε πέσει το σαγόνι»

 

Η Δέσποινα Βανδή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και τα ΧΩΝΕΙ στον Νότη Σφακιανάκη

Ανέκδοτο: …να πάρει ΑΣΤΟΧΗΣΑ …! Απίστευτο γέλιο