Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Τραγούδησαν μαζί στην ίδια σκηνή και έδωσαν πάλι φιλί στο στόμα!

Από εχθροί και την μεγάλη κόντρα τους στη δεκαετία του 2000 πλέον Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έχουν γίνει κολλητές! Οι δυο τραγουδίστριες τραγούδησαν μαζί σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Ποιος να μας το ‘λεγε πριν από κάποια χρόνια ότι θα ζούσαμε τέτοιες σκηνές! Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν ξανά μαζί σε μία νέα συνάντηση που γράφει ιστορία.

Η Δέσποινα Βανδή μας είχε προειδοποιήσει με μία ιστορία στο Instagram από χτες το απόγευμα ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την… καλή της φίλη -πλέον- Άννα Βίσση. Αυτό όμως που συνάντησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση δεν το περίμενε κανείς!

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν μία κόντρα τεράστιων διαστάσεων τα προηγούμενα χρόνια. Τα πόσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για τη σχέση τους στα πρώτα χρόνια ειδικά του 2000 είναι αμέτρητα.

Πλέον όμως απ’ ότι φαίνεται αυτή η κόντρα όχι απλά έχει γίνει παρελθόν, αλλά οι δυο τους έχουν γίνει και φίλες στα όρια του «κολλητού». Τα φιλιά που δίνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πάντως δείχνουν τη μεγάλη οικειότητα που έχουν αναπτύξει.

Μετά το τελευταίο φιλί που έδωσαν σε πάρτι γενεθλίων φίλου τους που είδε το φως της δημοσιότητας, εχτές το βράδυ για άλλη μια φορά έδειξαν την σχέση που έχουν αναπτύξει με νέο φιλί!

Όλα αυτά κατά τη διάρκεια μίας υπέροχης βραδιάς που έστησαν οι δυο τους σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ξανά πλάι της στη σκηνή μετά την εμβληματική για την ποπ κουλτούρα βραδιά στο J2US πριν ένα χρόνο.

Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί, είπαν δικά τους τραγούδια, τραγούδια η μία της άλλης και γενικά φρόντισαν το κέφι να μείνει σε υψηλά επίπεδα μπροστά σε πολλούς σίγουρα έκπληκτους θαμώνες που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η Άννα Βίσση μάλιστα θέλησε να στείλε και ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς τη φίλη της την οποία όπως δήλωσε «πλέον αγαπάει». Μετά τον πολύκροτο χωρισμό της Βανδή από τον Ντέμη Νικολαίδη, η Βίσση τόνισε με νόημα πως «Της εύχεται να ξαναγίνει ευτυχισμένη στη ζωή της γιατί το αξίζει!»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας - Ο άνδρας που την καταστρέφει

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας – Ο άνδρας που την καταστρέφει

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει! - Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν για πάντα

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει! – Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν για πάντα