Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν σταματάει το φαγητό μετά την αποχώρησή της από το Survivor!

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει επιστρέψει πλήρως στην καθημερινότητά της έπειτα από 2 μήνες απουσίας της από το Survivor!

Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως και οι περισσότεροι παίκτες που αποχωρούν, πήρε μερικά κιλά, καθώς δεν σταμάτησε να γεύεται ξανά και ξανά τα αγαπημένα της φαγητά που τόσο είχε στερηθεί.

Αυτή τη φορά η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι στο οποίο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν μπόρεσε να απαρνηθεί ένα λαχταριστό παγωτό και έτσι το αγόρασε!

“Και συνεχίζω ακάθεκτη”, έγραψε χαρακτηριστικά!

Αυτές τις ημέρες, η Ανθή Σαλαγκούδη βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε και τις διακοπές του Πάσχα.

Η φωτογραφία της Ανθής στο Instagram«Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις! Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο Survivor 4. Μάλιστα, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε και για τις άβολες στιγμές που βίωσε σε συνεντεύξεις της όταν χρειάστηκε να μιλήσει για το ριάλιτι.

Όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor 4

«Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις αλλά δεν ένιωσα ότι με χλεύασαν… Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor αλλά από κάποια άλλα θέματα. Να μιλήσω δηλαδή για την οικογένειά μου κι όταν με έβαζαν σε θέση να απολογηθώ για κάτι τέτοιο, ένιωθα πολύ άβολα.

«Έπρεπε να απαντήσω οπωσδήποτε σε κάποια πράγματα και να το υποστηρίξω. Όσον αφορά τα αστεία κι οι πλάκες με το Survivor, δεν με πειράζουν καθόλου. Ήθελα να βγω και να πω κάποια πράγματα και να υποστηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Έπρεπε να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους γιατί δεν είχαν ακουστεί απλά ανυπόστατα πράγματα αλλά τέρατα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε ποιους παίκτες του Survivor 4 βρέθηκε νικητές.

γρηγορης αρναουτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι throwback φωτογραφίες με διάσημους φίλους του από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο

ηλιας

Survivor Spoiler: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Τζέιμς και ο Μπόγδανος