Δεν κρύβεται ο έρωτας στο βλέμμα τους: Βραδινή έξοδος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη με άρωμα… Κρήτης

Latest

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα, όπου και απόλαυσαν κρητικά πιάτα και παραδοσιακή μουσική δίπλα σε φίλους.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media, δημοσιεύοντας και μια selfie φωτογραφία δίπλα στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως ο γιος της μαζί με τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη περνούν χρόνο μαζί, αφήνοντας συχνά το ζευγάρι με ερωτηματικά σχετικά με τις ατάκες και όσα ακούν στους διαλόγους τους.

Διαβάστε επίσης: Από το «Baywatch» στο OnlyFans – Τι φωτογραφίες της ζητάνε περισσότερο

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε “έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Και αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά».

Το ζευγάρι, εκτός των καθημερινών του υποχρεώσεων, επιδιώκει να βρίσκει τον ιδανικό χρόνο για εξόδους αλλά και συναντήσεις με καλούς φίλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

«Σίριαλ» ο… έρωτας Στάνκογλου – Χρηστίδου: Ο κακός χαμός στις εκπομπές και η δημόσια συγγνώμη – Τι απαντούν οι «πρωταγωνιστές» (VIDEO)

Logo

Ανεκδοτάρα με γορίλα: Ο ζωολογικός κήπος και ο πονοκέφαλος