«Δεν έχω χειρότερο»: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταμορφώθηκε σε… αγρότης, χαμός με την φώτο που κυκλοφορεί

Άλλος άνθρωπος έγινε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για χάρη της συμμετοχής του στο trailer του πολυαναμενόμενου Survivor All Star.Ο ίδιος είναι αθλητής του body building, γυμναστής και παρουσιαστής και έγινε γνωστός στο κοινό το 2017 μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και φέτος θα τον δούμε στο Survivor All Star!

Μάλιστα, για τις ανάγκες του trailer μεταμορφώθηκε σε αγρότης και ο ίδιος δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο το οποίο και πρόβαλε η εκπομπή, «Πρωινό Μας».

H Φαίη Σκορδά απόρησε που η παραγωγή τον άφησε να δημοσιεύσει στιγμιότυπο από το trailer του Survivor All Star, ενώ η επική ατάκα που ακούστηκε από την Έλενα Χριστοπούλου και συμφωνούμε απόλυτα είναι: «Από όλους τον Βασάλο βρήκανε να ντύσουνε».

Στις αρχές του 2017, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor, που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από επτά χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των «Μαχητών». Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για πέντε περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση.

Με το νέο χρόνο θα ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Χορηγός Επικοινωνίας

Χαμός με γνωστή παρουσιάστρια: Αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το λόγο.

Η Αναστασία Γιουσέφ διαθέτει έναν από τους πιο… προκλητικούς ελληνικούς λογαριασμούς στο Instagram – φωτογραφία