Δεν ασχολείται με τον Λαόθ ο Γκουαρντιόλα

Χamos

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν έδειξε να ασχολείται ιδιαίτερα με τον ορισμό του Ισπανού διαιτητή Αντόνιο Λαόθ στον τελικό του Champions League με την Τσέλσι το προσεχές Σάββατο (29/05), παρά τη δημόσια διαφωνία που είχαν πριν από τρία χρόνια.

Ο Γκουαρδιόλα είχε χαρακτηρίσει τον Λαόθ ως «διαιτητή που του αρέσει να είναι διαφορετικός», όταν ακύρωσε το γκολ του Λιρόι Σανέ στον προημιτελικό του 2018 με τη Λίβερπουλ και είχε αποβάλλει τον Καταλανό τεχνικό για διαμαρτυρία.

Ερωτηθείς τη Δευτέρα (24/05) για το αν έχει στο μυαλό του τον ορισμό του Λαόθ στον τελικό του «Ντραγκάο», ο προπονητής των «πολιτών» ήταν ξεκάθαρος: «Όχι! Ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν με νοιάζει καθόλου. Είμαι τόσο σίγουρος για την ομάδα μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σίγουροι είμαστε στην ομάδα μου για το τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε.

Ο ίδιος διαιτητής είχε εκνευρίσει τον Γκουαρδιόλα και το 2017 στο ματς με τη Μονακό, όταν ο Σέρχιο Αγουέρο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για «θέατρο» μετά από ανατροπή του στην περιοχή και ο Καταλανός τεχνικός είχε υπογραμμίσει πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει το πέναλτι.

Ο Γκουαρδιόλα είπε επίσης πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την ενδεκάδα του τελικού. «Η ομάδα είναι έτοιμη. Ξέρω πόσο καλά είναι όλοι τους. Δεν θα αλλάξω κάτι στο μυαλό μου πάντως με μία ή δύο προπονήσεις. Γνωρίζω τους περισσότερους για χρόνια, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την ενδεκάδα του τελικού».

Η Τσέλσι έχει νικήσει τη Σίτι και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν απ’ την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ο Τόμας Τούχελ, όμως ο Γκουαρδιόλα υπογράμμισε πως ο συγκεκριμένος τελικός είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. «Η οργάνωση της Τσέλσι είναι μεγάλη στα άκρα, έχουν βάθος, αλλά και σωστές, κοντινές αποστάσεις, παίζουν πολύ καλά και δημιουργεί  προβλήματα σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο σε εμάς.

Συγχαρητήρια και για τις δύο φορές που μας νίκησαν, αλλά είναι ένας άλλος αγώνας, ο τελικός, θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που φτάσαμε στον τελικό, αλλά ξέρουμε αν δεν έχεις τεράστια επιθυμία να κερδίσεις, δεν θα κατακτήσεις το Champions League».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

symfonise-me-ton-giovanovits-o-panathinaikos!-–-o-agonas-live

Συμφώνησε με τον Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός!

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 24/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ … Ο Νικητής περνάει στην τετράδα, και οι υπόλοιποι στον τάκο.