Δεκτός το φλερτ από όλους: Η εμπειρία μου με τις γυναίκες και τους άνδρες στα social media

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για την καριέρα του, τα social media και τα μηνύματα που δέχεται, αλλά και το φλερτ.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, αναφέρθηκε στην εξωτερική εμφάνιση και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην πορεία κάποιου.

«Σίγουρα στην εποχή μας, η εικόνα παίζει ρόλο. Για μένα όμως, παίζει σημαντικότερο ρόλο η ψυχή, το μυαλό, ο χαρακτήρας και οι αρχές. Προσωπικά, ποτέ δεν στεκόμουν στο χρώμα του άλλου, το ύψος, τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν πιστεύει στον Θεό ή όχι. Όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνουν, πρέπει να έχουν αρχές και προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το φλερτ από γυναίκες, αλλά και άντρες.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άνδρες γενικά, όχι μόνο στα social media. Όταν δέχεσαι ένα κοπλιμέντο ή μια καλή κουβέντα, αυτόματα σου ανεβαίνουν οι φερορμόνες, οπότε είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι όμορφος; Αν πεις σε κάποιον “είσαι πολύ όμορφος”, κατευθείαν θα χαμογελάσει. Οπότε, χαίρομαι να μου κάνουν κοπλιμέντα ή να με φλερτάρουν κόσμια, το ίδιο κάνω κι εγώ αν δω κάτι που μου αρέσει».

Written by admin

Ο Σεφερλής στο αεροδρόμιο για τον Ολυμπιακό

Ανεκδοτάρα με μπινελίκια: “Να πάρει… αστόχησα”