Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τις «καυτές» φωτογραφίες της στο Instagram λίγο πριν μπει στο Survivor All Star

Είναι επίσημο πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μπει στο Survivor All Star και μάλιστα το trailer με πρωταγωνίστρια την ίδια είναι συγκλονιστικό. Μεγάλη εντύπωση μάλιστα θα κάνει και το γεγονός πως στο ριάλιτι θα δούμε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο έχει χωρίσει, ενώ έχει βρει και νέο σύντροφο.

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star… Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες… Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα», είναι τα πρώτα λόγια για τη συμμετοχή της.

Οι αναρτήσεις της Βαλαβάνη πριν το Survivor All Star

Μέχρι να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις βόλτες της, βλέπει την οικογένεια και τους φίλους της, ενώ ολοκληρώνει και ότι επαγγελματική υποχρέωση είχε στη μέση για να μην αφήσει πίσω τις υποχρεώσεις.

Μάλιστα είναι και καθημερινή χρήστης του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως έκανε και πριν μερικές ώρες…

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μερικές πολύ «καυτές» φωτογραφίες της, όπου πόζαρε με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα…

Οι διαδικτυακοί της φίλοι με το που είδαν την εν λόγω ανάρτηση έβαλαν «φωτιά» στα σχόλια με τις αντιδράσεις να είναι δεκάδες. Όλοι σχολίασαν πόσο κούκλα αλλά και σέξι είναι!

Η

δημοσιογράφος έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Αγαπάει την γυμναστική και προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει ασκήσεις, για αυτό κιόλας έχει κοιλιακούς και απίστευτες αναλογίες.

Πηγή: youweekly.gr

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Παύλος έμαθε το μυστικο της Αργυρώς! Αυτή ειναι η αντίδραση

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Βεντέτα με Παύλο και Δημήτρη! Τι θα κάνει η Αιμιλία;