Δείτε τον γιό του Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο είναι ο τελευταίος μάγος του ποδοσφαίρου. Ο θρύλος του πολύ μεγάλος και καθημερινά ο κόσμος μιλάει και βλέπει τα κατορθώματα του με την μπάλα. Αλήθεια. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι ο γιος του τεράστιου Ρόνι, και να θες να κάνεις την δική σου διαδρομή στο ποδόσφαιρο;

Ο 14χρονος που ζει με την μητέρα του, Ζανάινα και έχει πάρει το επίθετό της δοκιμάστηκε αρχικά στην Παρί, αλλά δεν έμεινε αφού έπρεπε να μετακομίσει και ένας ενήλικας μαζί του στο Παρίσι, θα κάνει τελικά τα πρώτα του βήματα στην Κρουζέιρο.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ρεπορτάζ ο μικρός πήγε να δοκιμαστεί στην ομάδα, ωστόσο δεν αποκάλυψε σε κανέναν ποιανού γιος είναι για να μην… παρεξηγηθεί και θεωρηθεί ότι βοηθήθηκε από τον κορυφαίο μπαμπά του.

«Αν και ήταν ο γιος του Ροναλντίνιο,, ο Mέντες δοκιμάστηκε από την ομάδα, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος ήταν», δήλωσε άνθρωπος της Κρουζέιρο. Με το ταλέντο του, ο νεαρός επιθετικός εγκρίθηκε και, μόλις βρισκόταν ήδη στην ομάδα, αποκαλύφθηκε τελικά το όνομα του διάσημου πατέρα του».

Το μέλος του συλλόγου, Αμαρίλντο Ριμπέιρο πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης που έχει ύψος, αλλά και υψηλή τεχνική κατάρτιση.
Μπορεί να παίξει τόσο ως παίκτης περιοχής όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι ένας παίκτης που για το ύψος του, έχει ταχύτητα και τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις».


«Είναι ένα όνειρο, το ότι μια ημέρα μπορώ να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κρουζέιρο, να παίξω επαγγελματικά, να πετύχω ένα γκολ στο γεμάτο «Μινεϊράο» και να το αφιερώσω τους οπαδούς», είπε φανερά χαρούμενος ο 14χρονος που ευελπιστεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

Survivor Spoiler διαρροή Δευτέρα 8/02: Ποιοί κερδίζουν την 1η ασυλία;

8 Λέξεις spoiler Δευτέρα 8/2: Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια