Τζέρεμι Τζάκσον: Δείτε πώς άλλαξε ο Χόμπι, ο γιος του Μιτς από το “Baywatch”

Δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβουμε ότι είναι αυτός

Ο Τζέρεμι Τζάκσον υποδύθηκε τον Χόμπι Μπιουκάνον, δηλαδή τον γιο του Μιτς (Ντέιβιντ Χάσελχοφ), στο «Baywatch», από το 1991 έως το 1999.

Στα 42 του χρόνια, ο Τζάκσον έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρό Χόμπι που είδαμε στη δημοφιλή αμερικανική σειρά.

Μετά το «Baywatch» εργάστηκε ως μουσικός, ενώ συμμετείχε και στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Χάσελχοφ το 1993. Παράλληλα, εμφανίστηκε στα ριάλιτι «Confessions of a Teen Idol» και «Celebrity Rehab with Dr Drew», περιγράφοντας τον εθισμό του στα στεροειδή και την μεθαμφεταμίνη.

Πριν 7 χρόνια, ο Τζάκσον αποφάσισε να συμμετάσχει στο «Celebrity Big Brother», όπου έφυγε 4 ημέρες αργότερα με τις… κλωτσιές από την παραγωγή, καθώς έσκισε το φόρεμα μιας συμπαίκτριάς του, παρά τη θέλησή της. Δύο χρόνια μετά έκανε μια βόλτα και από τη… φυλακή, επειδή μαχαίρωσε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια μίας απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Ο Τζέρεμι Τζάκσον εργάζεται ως personal trainer και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες, τόσο από τη σημερινή του εμφάνιση, όσο και από τα ανέμελα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική πλέον σειρά.

Δείτε φωτογραφίες του

Σχέσεις: Ο λόγος που τα ζευγάρια κάνουν λιγότερο σεξ τα Χριστούγεννα

ΙΒΆΝΑ ΚΝΟΛΛ – Ivana Knoll: Η πιο σέxι οπαδός του Μουντιάλ γύρισε στην Κροατία και… συνεχίζει να κολάζει τους πάντες