Δείτε ποια είναι τα 4+1 ζώδια με την περισσότερη φαντασία

Δημιουργία, ταλέντο και… φαντασία! Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω. Οι εκπρόσωποι αυτοί του ζωδιακού έχουν μοναδικά χαρίσματα και έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

​Πάμε να τους δούμε:

ΙΧΘΥΣ

Το “παιδί” του Ποσειδώνα! Έχει αστείρευτη φαντασία και είναι ίσως το πιο δημιουργικό ζώδιο από όλα, καθώς μπορεί να σκαρφιστεί τα πιο απίθανα πράγματα. Ό,τι οι άλλοι δεν φαντάστηκαν ποτέ, ο Ιχθύς θα το κάνει πράξη. Και του βγαίνει τόσο φυσικά όλο αυτό. Οι ιδέες απλώς «γεννιούνται» στο κεφάλι του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι με όποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα και αν καταπιαστεί, θα διαπρέψει!

ΖΥΓΟΣ

Γούστο, κομψότητα, χάρη, ομορφιά και ταλέντο. Λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό. Παιδί της Αφροδίτης είναι άλλωστε, λογικό να έχει αυτές τις χάρες. Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι που γεννιούνται με ταλέντο. Έχουν γοητεία, καλή φωνή, επικοινωνιακές ικανότητες και μπορούν εύκολα να πετύχουν και να γίνουν διάσημοι σε συγκεκριμένους χώρους. Θα τους δεις να γίνονται τραγουδιστές, ηθοποιοί, influencers, χορευτές κτλ. Τους τραβά οτιδήποτε έχει να κάνει με καλλιτεχνία και έκφραση. 

ΛΕΩΝ

Ένα ζώδιο που θέλει να ξεχωρίζει και να λάμπει. Είναι το πλέον δημιουργικό, έχει την δυνατότητα να φτιάξει κάτι από το απόλυτο τίποτα. Η ανάγκη του να μαγνητίζει τα βλέμματα και την προσοχή το φέρνει εύκολα στο προσκήνιο. Θα το δεις να γίνεται διάσημο και να αποκτά άνετα φήμη, καθώς το κοινό το λατρεύει. Μπορεί να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, του τραγουδιού, της υποκριτικής ή της συγγραφής κειμένων. Τον λες και πολυτάλαντο τον Λέοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μοιάζει με τον Ζυγό στο κομμάτι αυτό, καθώς είναι και εκείνος «παιδί της Αφροδίτης» και δεν θα μπορούσε να μην είναι προικισμένος με χαρίσματα. Στις φλέβες του κυλάει αίμα… καλλιτεχνικό. Ασχολείται με οτιδήποτε έχει να κάνει με ομορφιά, χάρη, γοητεία, αρμονία και διαπρέπει. Μπορεί να γίνει ζωγράφος, ποιητής, τραγουδιστής, ηθοποιός ή συγγραφέας. Θα «λάμψει» σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό επάγγελμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια διαφορετική περίπτωση ταλέντου. Ο Αιγόκερως υλοποιεί κάθε πρότζεκτ και πάντα πετυχαίνει. Εργάζεται σκληρά και το μυαλό του μπορεί να «κατεβάσει» απίστευτες ιδέες προκειμένου να καταφέρει έναν στόχο. Ό,τι και να του δώσεις να κάνει, θα το κάνει να είναι επιτυχημένο και αυτό γιατί είναι ένα άτομο πρακτικό, οργανωμένο και με πρωτοπόρες ιδέες. Οι άλλοι μπορεί να είναι καλλιτέχνες, αλλά εκείνος διαπρέπει σε πρακτικά επαγγέλματα. Μπορεί να αργήσει, αλλά στο τέλος θα αναγνωριστεί και θα καθιερωθεί στον τομέα του, όποιος και αν είναι αυτός. 

Πηγή: astrology.gr

Survivor Spoiler 21/3: Ανατροπή … σε μια εβδομάδα αλλάζουν όλα

Survivor Spoiler 21/3: Το πάρτι της ένωσης με Σάκη Ρουβά