«Δε θα άφηνες κανέναν να με πειράξει…»: «Κόλαφος» η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Latest

Μια ανάρτηση «κόλαφο» έκανε η Μίνα Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

Σήμερα, Κυριακή 18/2 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη μοιραία εκείνη στιγμή, που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σε στροφή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μέσα στο αμάξι, που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν και δύο γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Κυνικός και ρεαλιστής ο Μεντιλίμπαρ, «κατέβασε την μπάλα» και προανήγγειλε αλλαγές με ΠΑΟΚ

Μια εξ αυτών είναι η Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια με νοσηλείες σε νοσοκομεία και πολύωρα χειρουργεία. Η γυναίκα δε διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Παντελή, καθώς εκκρεμούν δικαστήρια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Σε κάθε περίπτωση, η Μίνα Αρναούτη θυμάται και μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Παντελή Παντελίδη. Η ίδια την Κυριακή 18/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του τραγουδιστή, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

«Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς…δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί… Δεν μπορώ να σε ξεχάσω είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα.

Λείπεις…σε θέλαμε όλοι μαζί μας», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Άντζελα Γκερέκου: «Επιστρέφω στο θέατρο μετά από 26 χρόνια»

«Κόβει» χρóνια, κоλακεύει κάθε ηλικία: Όλες στα κоμμωτήρια ζnτάνε το νέο κоύρεμα & χρώμα της Δήμητρας Παπαδοπούλου