David Beckham: Οι συνήθειες που έχει και φέρνει σε δύσκολη θέση την Victoria

Οι Beckhams μοιράζονται κατά καιρούς διάφορες λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής, προκαλώντας συχνά έκπληξη στους θαυμαστές τους. Αυτή την φορά ο David Beckham σε μια συζήτηση με τον καλό του φίλο Gary Neville έδειξε πρόθυμος να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στον πολυετή γάμο του με την Victoria, αποκαλύπτοντας μερικές ακόμα προσωπικές πληροφορίες του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απαίτηση του κοινού σε ένα Q&A challenge να απαντήσει στην ερώτηση “ποιες κακές συνήθειες έχει υιοθετήσει και ενοχλούν την διάσημη σχεδιάστρια”, ο 47χρονος star του ποδοσφαίρου δεν δίστασε να είναι ειλικρινής.

Όσο για την “συνήθεια” της να επιμελείται το ντύσιμο του συζύγου της, όπως πολλοί fan πιστεύουν ότι έχει, ο David Beckham ξεκαθάρισε πως ως λάτρης της μόδας, δεν έχει δεχτεί παρεμβάσεις στον τρόπο που ντύνεται ή στα τατουάζ που έχει στο σώμα του. “Ο κόσμος πάντα πίστευε ότι η Victoria είχε μεγάλη επιρροή στον τρόπο που ντυνόμουν, στο hairstyle ή στα τατουάζ μου. Πάντα αποφάσιζα μόνος αν ήθελα να φορέσω ένα δερμάτινο outfit ή ένα full denim σύνολο.

Πάντα μου άρεσε η μόδα” εξήγησε

Όπως ανέφερε ο ίδιος, υπάρχει μια συνήθεια που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί με τίποτα να ανεχτεί η Victoria. “Το κάνω πάντα αυτό, (καθαρίζει τον λαιμό του), και δεν της αρέσει. Βασικά το κάνω τα τελευταία 15 χρόνια” είπε χαρακτηριστικά με χιουμοριστικό τρόπο.

Σχολιάζοντας με τον Neville την “κακή” συνήθεια του ποδοσφαιριστή, η συζήτηση μετατοπίστηκε στις ιδιοτροπίες που έχει και το Spice Girl και δεν αρέσουν καθόλου στον ίδιο. “Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που κάνω και την ενοχλούν, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ καθαρός και εκείνη δεν είναι. Τακτοποιώ τα πάντα ενώ εκείνη όχι, αλλά το κάνει με τον καιρό” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πονηρή παγίδα του Δημοσθένη στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το παρελθόν του νέου χαρακτήρα αποκαλύπτεται