Δανάη Μπάρκα: Κατά καιρούς έχω δεχτεί πολύ άσχημα σχόλια

«Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες, ακόμα και η Jlo που μου έκλεψε το αγόρι! Όμως η ανάγκη είναι η μητέρα της προόδου. Τι εννοώ: Όταν νιώσουμε ανασφαλείς, μπορούμε αυτή την ανασφάλεια να τη χρησιμοποιήσουμε για να τη γυρίσουμε σε δύναμη. Ζούμε σε μία κοινωνία γεμάτη ταμπέλες, ζήλια και φθόνο. Μία κοινωνία όπου όλοι μιλάμε πολύ, εκφραζόμαστε, σχολιάζουμε. Αυτό είναι ωραίο, αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνο. Ακόμα κι αν αυτό κουράζει ορισμένους, είναι σημαντικό να ακούγονται κάποια πράγματα, ειδικά από ανθρώπους που τα ζουν.

Όταν εγώ είμαι θεωρητικά ένα κορίτσι διαφορετικό στην τηλεόραση ως προς την εμφάνιση, νιώθω υποχρέωση μου, αν με βλέπει ένα κορίτσι 15, 25 ή 35 χρόνων, όταν εκείνο πάνε να το κρίνουν για την εικόνα του, να βγω μπροστά και να πω πώς κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τις κρίνει.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε βάλει σε ένα καλούπι που δεν θες. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να μας κάνει να νιώθουμε υποδεέστεροι και δεν πρέπει κανένας να θεωρεί πως δεν είναι μαγικός γιατί κάποιος άλλος δεν βλέπει τη μαγεία του. Χαίρομαι που υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν «φέτος έβαλα πρώτη φορά μαγιό για σένα».

Είναι ωραίο αυτό αλλά και ταυτόχρονα τρομακτικό να σκεφτείς πώς ένας άνθρωπος ντρεπόταν να βάλει μαγιό. Πρέπει να κλείνουν τα στόματα όταν μιλάμε για τέτοιου είδους κριτική και πριν μιλήσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα νιώθαμε αν ήμασταν στη θέση του άλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας στο περιοδικό «OK!».

Είσαι αγαπητή στα social media αλλά έχεις εισπράξει hate speech.

Ναι, πολύ. Παραδόξως από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή έχει λιγοστέψει, αρχικά φοβόμουν πως με την εκπομπή και την έκθεση θα συνέβαινε το αντίθετο. Κατά καιρούς έχω δεχτεί και πολύ άσχημα σχόλια. Σε κάποια έχω απαντήσει. 

Ακόμα κι όταν ξεκίνησε το #Metoo, είχα δεχτεί μεγάλη επίθεση.

Spoilers

Τελευταία πληροφορίες – Γιατί κρατούν οι γιατροί τον Οικονομόπουλο στο νοσοκομείο; Τι φοβούνται;

news

Σοκ στη Θήβα: Τον παράτησε Νεκρό στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε