Δανάη Μπάρκα για τα άσχημα σχόλια: «Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει “πώς είσαι έτσι;” και “φύγε από τη ζωή μας”»… «Σβήνω και μπλοκάρω»

Η Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξή της μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media. Στο περιοδικό ΟΚ! η παρουσιάστρια και ηθοποιός, αναφέρθηκε επίσης και στα φίλτρα του Instagram.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, δήλωσε ότι προσπαθεί να γίνεται ανθεκτική: «Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του Τάδε Ταδόπουλου και πω “μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε κάτι κακό”, κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια “πώς είσαι έτσι;” και “φύγε από τη ζωή μας”».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η ίδια απάντησε στο αν σβήνει τα άχημα σχόλια: «Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου. Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο «Δανάη, αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο», μπορεί να ζητήσω και «συγγνώμη». Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει «άντε παράτα μας, παλιοβύσμα» με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια!»

Όσον αφορά στα φίλτρα και στο photoshop η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε: «Δεν συμφωνώ με αυτό τον διαχωρισμό γιατί είναι σαν να περιθωριοποιούμε τους ανθρώπους που βάζουν φίλτρα. Δεν είναι κακό που το κάνουν. Είναι κακό να σχολιάζουμε την ψυχολογία του καθενός. Μπορεί ο άλλος να νιώθει εκείνη τη στιγμή αδύναμος ή ανασφαλής και να γουστάρει να το κάνει. Κι εγώ έχω βάλει φίλτρα στο story μου».

«Σήμερα παίξαμε στην εκπομπή bloopers –στιγμιότυπα που δεν έχουν βγει στον αέρα– και ήμουν σε όλα σχεδόν άβαφη. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Και στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ή στη θάλασσα έτσι με βλέπουν. Αν νιώθω χαρούμενη και δεν με νοιάζει τίποτα, θα ανεβάσω τη φωτογραφία χωρίς φίλτρο. Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, μου ξινίζουν όλα, νιώθω πρησμένη, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα». Μόνο όταν κλαίω δεν θα βάλω φωτογραφία γιατί είμαι πολύ άσχημη» τόνισε κλείνοντας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο προσβλητικό σχόλιο ενός χρήστη του TikTok απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με φανερή ταραχή…. «Δεν ξέρεις την ιστορία του κάθε ανθρώπου»

Γυναίκα: Τα ζουμερά κορίτσια είναι πιο καuτά