Δανάη Μπάρκα αμφισβητεί την παρουσία του Δημήτρη Παπανώτα σε ψηφοδέλτιο

Η διαγραφή άργησε να γίνει. Δεν είμαι από τις αδυναμίες του. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους.

Η έκρηξη της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έδωσε την απάντησή της στην ατάκα του γνωστού δημοσιογράφου για την ηλικία της, κίνηση που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια του MEGA.

«Ενώ δεν συμφωνώ με πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα και έχω διαπιστώσει ότι δεν ανήκω στις… αδυναμίες του, εγώ λίγο όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου και αναφέρονται όλοι στα social media σε ένα σημείο που φθάνει σχεδόν σε ανθρωποφαγία, δεν συμφωνώ», δήλωσε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Το να τον πιέζουμε τώρα για αυτό – ακόμη κι αν το κάνει ο ίδιος για κάποιους ανθρώπους στο παρελθόν – δεν μου αρέσει να το βλέπω, γιατί γίναμε κάτι που δε θα θέλαμε να μας κανουν. Ενώ συμφωνώ απόλυτα με τη Μπέττυ για την ηλικία και την καριέρα, το να βάζουμε έναν άνθρωπο στην γωνία, νομίζω ότι ξεχνάμε την ανθρωπιά μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

«Ο Δημήτρης Παπανώτας φέρει ευθύνη για όσα έχει δηλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Η διαγραφή, ωστόσο, καθυστέρησε να πραγματοποιηθεί. Για ορισμένους ανθρώπους ίσως δεν έπρεπε να βρίσκεται σε ένα ευρωψηφοδέλτιο», επεσήμανε η Δανάη Μπάρκα, με τον Άρη Καβατζίκη να σχολιάζει από την πλευρά του:

«Για μία ακόμη φορά θα πω ότι η τηλεόραση κάνει τη δουλειά της, όλοι συζητάμε τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά στην περίπτωση αυτή, ο κύριος Παπανώτας δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά όλη η ευθύνη ανήκει στο κόμμα».

«Το να πιέζουμε έναν άνθρωπο από την σκοπιά μας θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα στα σχόλιά της για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Written by admin

Μάικλ Ντάγκλας: Πήγα σε «Ημέρα Γονέων» στο κολλέγιο του παιδιού μου και με πέρασαν για τον… παππού

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τη γονική πραγματικότητα