Δάκρυσαν όλοι: Διέρρευσαν φωτογραφίες του Μίχαελ Σουμάχερ με τον γιο του, για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Ο Μίχαελ Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική κάκωση κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ενώ έκανε σκι στην Ελβετία το 2013. Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή,  αποκαλύπτοντας ανέμελες στιγμές από την προσωπική ζωή του Γερμανού.

Μίχαελ Σουμάχερ: Φωτογραφίες από τις ανέμελες στιγμές της ζωής του

Ο Μίχαελ Σουμάχερ, ένας θρύλος των αγώνων της Ferrari, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ενώ έκανε σκι στην Ελβετία το 2013, κι έκτοτε η οικογένειά του κρατάει τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από μερικές ημέρες, ο γιος του Μικ Σουμάκερ έκλεισε το 24ο έτος της ηλικίας του και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και την οικογένειά του.

Γιος του Μίχαελ Σουμάχερ: «Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ καταλαβαινόμαστε τώρα με διαφορετικό τρόπο»

Μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τον Μίχαελ Σουμάχερ μαζί με τον γιο του, Μικ σε βρεφική και παιδική ηλικία, αποδεικνύοντας την αφοσίωση του Γερμανού στην οικογένειά του και την προσπάθεια που κατέβαλε όλα τα χρόνια της αγωνιστικής του καριέρας να κάνει ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν.

Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει σε σύντροφό μου είναι να του πω ότι θα γίνω στρέιτ»

Το κατάλαβαν όλοι εκτός από τη νύφη, πόσταρε βίντεο του γάμου και είδαν όλοι τι έγινε με γαμπρό και παράνυμφο