Δ.Τρικκαίων-Δημοσκόπηση: Εύκολη εκλογή από τον α΄ γύρο για τον Δ.Παπαστεργίου (πίνακες)

Εκλογή από τον α΄ γύρο του νυν δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, δείχνει η δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll, για το δήμο Τρικκαίων, που διεξήχθη για λογαριασμό της aftodioikisi.gr. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 και 9 Μαΐου σε δείγμα 712 ατόμων ο κ. Παπαστεργίου ο οποίος προέρχεται και στηρίζεται από τη ΝΔ αλλά έχει ευρύτερη απήχηση στην περιοχή, λαμβάνει ποσοστό 58,2% έχοντας χαώδη διαφορά από τον δεύτερο Κώστα Κρεμμύδα, συνεχιστή της παράταξης του πρώην «πράσινου» δημάρχου Χρήστου Λάππα. που καταγράφει ποσοστό μόλις 11,06% και του τρίτου (Λαϊκή Συσπείρωση) Γιώργου Καΐκη (8,2%). Πολύ χαμηλά είναι τα ποσοστά των υπόλοιπων υποψηφίων: Στέλιου Μπετσιμέα (2,1%), Γιώργου Μητσιούλη (1,8%), Χρήστος Τσιόλας (0,6%) και Σπήλιος Τσιγάρας (0,6%), ενώ ένα 17,5% των ψηφοφόρων εμφανίζονται αναποφάσιστοι.

Σε περίπτωση β΄γύρου, ο νυν δήμαρχος, κερδίζει εύκολα τόσο τον Κ.Κρεμμύδα (62,6 έναντι 17,8%) όσο και τον Γ.Καΐκη (63,6 έναντι 16,2%).

Άλλωστε, και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι μακράν πρώτος από τους ανθυποψηφίους του, καθώς συγκεντρώνει θετικές γνώμες ρεκόρ (82,08%) και, συγκριτικά, πολύ λίγες αρνητικές: 15,1%.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

 

Τζέφρι Πάιατ: Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος

ΗΠΑ: O δήμαρχος Νέας Υόρκης υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών