Δ.Θεσσαλονίκης: Μονιμοποιούνται 192 συμβασιούχοι -Δεινή ήττα Μπουτάρη (βίντεο)

Σε μία ακόμη δεινή ήττα οδηγήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Αν και επέμεινε έως το τέλος να μην αποσυρθεί η έφεση για τους 192 συμβασιούχους του δήμου, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί πρωτόδικα, το ΔΣ, ακολουθώντας και τις σχετικές εισηγήσεις των υπηρεσιών που «άδειαζαν» τον δήμαρχο, αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο.

Δηλαδή, την παραίτηση του δήμου από τα ένδικα μέσα, γεγονός το οποίο οδήγησε τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στην αίθουσα να ξεσπάσουν σε έντονα χειροκροτήματα.

Να σημειωθεί ότι κατά της απόφασης ψήφισαν μόνο οι: Άννα Αγγελίδου, Νίκος Φωτίου, Αλέξανδρος Άγιος και Σίμος Μπενσασσών.

Αντίθετα, υπέρ της παραμονής των εργαζομένων τάχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την καθαριότητα, Λάζαρος Ζαχαριάδης αλλά και ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Πέτρος Λεκάκης.

Μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανοίγει ο δρόμος για την μονιμοποίηση των 192 συμβασιούχων του δήμου.

 «Είμαστε στο πλευρό σας» το μήνυμα Τσίπρα στον Μακρόν

Παναγία των Παρισίων: Σώθηκε από ολική καταστροφή (φωτο+βίντεο)