Δ.Σαρωνικού: Μικρή χωματερή μέσα σε δασική έκταση (φωτο)

0
61

Μία μικρή χωματερή έχει δημιουργηθεί, όπως προκύπτει από φωτο που έστειλε αναγνώστης στην στήλη «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στην συμβολή της Λεωφ. Αναβύσου με την οδό Καλαμάτας, «σε προστατευόμενη ζώνη ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, έτσι έχει χαρακτηριστεί, είναι δασική και απόδειξη είναι ότι δεν έχει μπει δημόσιος φωτισμός για το βράδυ».

Μάλιστα, όπως γράφει στην καταγγελία του ο αναγνώστης «είναι τραγική ειρωνεία αυτό που συμβαίνει μέρες τώρα με αποκορύφωμα τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μέρα του εθελοντισμού…. «Συνέλαβα» εγώ ο ίδιος κάποιον που πετούσε κάποια από αυτά στο σημείο πριν από μέρες…  Σταμάτησα , τον ρώτησα θυμωμένος, τι είναι αυτό που κάνει, περίπου τον απείλησα ότι θα τον καταγγείλω  και μου είπε το φοβερό: ‘Από το Δήμο μας έχουν πει να τα αφήνουμε εδώ γιατί θα τα μαζέψουν!!!!’ Τελικά τα σκουπίδια παραμένουν εκεί. Έχει ξαναγίνει, γίνεται συνεχώς… Στέλνουν ένα φορτηγό μία φορά το μήνα για να τα μαζέψει… Από την επόμενη ξαναμαζεύονται…».

Και ο αναγνώστης καταλήγει: «Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι όλοι οι αρμόδιοι αιρετοί σήμερα (σ.σ. χθες), ‘γιορτάζοντας’ το ‘Lets do it Greece’, έκαναν βόλτες στο Πάνειο όρος και στις παραλίες μοστράροντας τις μπλε σακούλες στο φωτογραφικό φακό».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΜΙΚΡΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here