Δ. Πεντέλης: Πραγματοποιεί την 1η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρες 10.00 πμ – 15.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η 1η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο ‘’Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων’’,

Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής, και, αφετέρου, από χορηγίες Εταιρειών Τροφίμων και Τοπικών Επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το  δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και το ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210-8032722,  2108100884 & 885,

e- mail : [email protected]

Αρμόδιος   Υπάλληλος :  Κωνσταντίνος Πολύμερος

Δίδυμα γέννησε η μπαλαρίνα σύντροφος του Πούτιν – Όργιο φημών για τον πατέρα

Ανακαλούνται σαμπουάν, κραγιόν και πούδρες από τον ΕΟΦ