Δ. Παγγαίου: Σε εξέλιξη οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

0
33

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Παγγαίου, έχουν ξεκινήσει από 10/05/2019 έως  31/05/2019.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στον σταθμό στον οποίο θέλετε να φιλοξενηθεί το παιδί σας.  Τα αποτελέσματα, εγγραφών & επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στα βρεφικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά από 8 μηνών έως 2,5 ετών.

Στα προνηπιακά  τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Δικαιολογητικά εγγραφών  – επανεγγραφών

1.Αίτηση (έντυπο δίνεται από τον Σταθμό)

2.Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

3.Βεβαίωση Υγείας Βρεφών και Νηπίων (έντυπο δίνεται από τον Σταθμό) συμπληρωμένο από τον παιδίατρο καθώς και προσκόμιση φωτοτυπίας βιβλιαρίου υγείας του παιδιού σας με τα εμβόλια.

4.Εκκαθαριστικό σημείωμα εισοδημάτων 2017 για μοριοδότηση της επιλογής σας στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και Εκκαθαριστικό σημείωμα για τα εισοδήματα έτους 2018 (το δικαιολογητικό θα προσκομίζεται στους παιδικούς σταθμούς μετά την υποβολή των σχετικών δηλώσεων) για τον υπολογισμό της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς.

5.Βεβαίωση εργοδότη ότι οι γονείς είναι εργαζόμενοι ή βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αν οι γονείς είναι άνεργοι.

6.Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη είναι η άδεια παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here