Δ. Κομοτηνής: Ορκίστηκαν 60 δικαιούχοι της 3Κ

Με 45 άτομα στην καθαριότητα και 15 οδηγούς και χειριστές ενισχύθηκε  η αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, αφού την Πέμπτη 26/09 ορκίστηκαν οι δικαιούχοι της προκήρυξης 3Κ που είχε βγει στον αέρα πριν από περίπου δύο χρόνια. «Το περιμέναμε τόσον καιρό» σχολίασε μία νεοπροσληφθείσα εργαζόμενη, λίγο πριν την ορκωμοσία της, που έγινε στο ευαγγέλιο για τους χριστιανούς και στο κοράνι για τους μουσουλμάνους.

Ενώπιον των νέων εργαζομένων ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης παραδέχτηκε ότι η καθαριότητα είναι ένας σημαντικός τομέας για την Κομοτηνή και προέτρεψε τους νέους εργαζόμενους να ακούν τις εντολές των ανωτέρων τους και να εργαστούν για μια «πιο καθαρή Κομοτηνή». Λίγο μετά ορκίστηκαν ομοθυμαδόν «να εκπληρώνουν τιμίως τα καθήκοντα τους».

Λεβέντ Ισμαήλ: «Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» 
Μετά την ορκωμοσία τους, οι νέοι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν επακριβώς για τα καθήκοντα του ο καθένας, αφού από σήμερα πιάνουν δουλειά. Σχολιάζοντας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λεβέντ Ισμαήλ είπε ότι «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» και κάλεσε τους πολίτες να μεριμνούν και οι ίδιοι για την καθαριότητα. «Ο αριθμός των νέων εργαζομένων, εάν οι πολίτες τηρήσουν λίγο τους νόμους της καθαριότητας όσον αφορά την περιοχή τους, θα είναι αρκετός. Αν όμως ο κάθε πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, τότε όσοι άνθρωποι και να υπάρχουν θα είναι λίγοι», είπε χαρακτηριστικά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, 3Κ, 60 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΣΒΑΠ: Ενθουσίασε η Φιλαρμονική του Δ. Χαλανδρίου στη μουσική βραδιά του Σαββάτου

Ερντογάν: Σχέδιο για την εγκατάσταση 2 εκατ. προσφύγων