Survivor – Ατζούν Ιλίτζαλι: Σκάει σοβαρή καταγγελία από παίκτη του “Survivor”

Το φετινό Survivor ολοκληρώθηκε και νικητής ήταν ο Στάθης Σχίζας. Μία έκπληξη που ακόμα και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ δεν την περίμεναν. Μάλιστα ο Στάθης Σχίζας έκανε την έκπληξη και πήρε το… βραβείο μέσα από τα χέρια του Άρη.

H τηλεθέαση δεν έπεφτε με τίποτα καθ’ όλη την χρονιά, και είναι λογικό στον ΣΚΑΙ να νοιώθουν αρκετά χαρούμενοι γι αυτό. Παρά τις πολλές αλλαγές που είχαν γίνει την φετινή χρονιά και με δεδομένο ότι οι μυθοπλασίες «Η Γη της Ελιάς», αλλά και ο «Σασμός» πήγαιναν τρένο φέτος είναι προφανές ότι μόνο χαμόγελα θα έπρεπε να υπάρχουν.

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς ώστε να οριστικοποιηθούν οι παίκτες που θα δούμε του χρόνου στις οθόνες μας και στο επόμενο Survivor. Για αρχή να τονίσουμε ότι δεν υπήρξε καμία πληροφορία πως δεν θα έχουμε Survivior την φετινή χρονιά.

Πολλά Fake News, με το παιχνίδι επιβίωσης να γίνεται κανονικά. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας έχουμε και ημερομηνία. Κάποιοι είπαν για αρχές Δεκέμβρη σωστά; Καλό θα είναι πριν δώσουν ψέφτικα νέα στο κόσμο, σε εσάς να το ψάχνουν πρώτα. Λόγο Mudial λοιπόν ο Ατζούν θα το πάει την ίδια ημερομηνία με πέρυσι. Από τις 20 έως της 27-28 Δεκέμβρη θα ξεκινήσει λοιπόν

Ανατρέπονται όλα και μία… «Βόμβα»

Είπαμε θα έχουμε και ανατροπή και Βόμβα. Η ανατροπή έχει να κάνει ότι εν τέλη όπως μαθαίνουμε θα έχουμε All Star παρά ορισμένα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο του Ατζούν. Εδώ ολόκληρη Χαλ κουμαντάρει, το Survivor θα τον εμπόδιζε; Κανονικά λοιπόν με παίκτες οι οποίοι είχαν ξανά περάσει, βαριά ονόματα, αλλά και μία «Βόμβα» η οποία ακούει στο όνομα Ντάνος και Κατσούλης.

Όπως μαθαίνουμε και οι δύο αναμένονται να δώσουν το παρών σε μία μονομαχία τιτάνων. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον η δική τους μονομαχία κυρίως. Ο Τούρκος παραγωγός έπεισε τον Ντάνο, ενώ με τον Κατσούλη τα είχε βρει από την 1η μέρα να αναφέρουμε. Φυσικά μαζί με Κατσούλη πακέτο πάει και η Μαριαλέννα. Παραπάνω ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε αν δεν τα διασταυρώσουμε πλήρεις.

Καταγγελία και για ποιον;

Μέσα σε όλα υπάρχει και ένα θέμα που δεν έχει βγει ακομα προς τα έξω, και έχει να κάνει με μία καταγγελία. Αυτή αφορά του Κατσαούνη με την παραγωγή του ΣΚΑΙ. Θεώρησε λοιπόν ο Θεσσαλός ότι λάθος τον έδιωξαν, ότι είχαν γίνει πολύ χειρότερα περιστατικά και το τρέχει με λίγα λόγια.

Φυσικά το θέμα είναι μην σπάσει εντελώς το σχοινί και εκείνος. Αν και μεταξύ μας κάτι μας λέει ότι θα συμφωνήσει να πάει στο all star και όλα μέλη γάλα μετά…thrylos24.gr

Ραμόνα Μοροσάνου: Προκαλεί ίλιγγο με το μπικίνι της

Κατερίνα Θεοχάρη: Με μπικίνι στη Σαντορίνη … ούτε η θεοπούλα θα την γνώριζε!