Χρήστος Μάστορας: Το ανεξέλεγκτο Tik Tok χορευτικό με την αδελφή του Αμαλία

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Ο Χρήστος Μάστορας και η αδελφή του Αμαλία μοιράστηκαν μία χαριτωμένη στιγμή τους στα social media, δείχνοντας τις ικανότητές τους στον χορό.
Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας “Υπάρχω” όπου υποδύεται τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη και λίγο πριν αρχίσει η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία με τις ΜΕΛΙSSES, ο Χρήστος Μάστορας πέρασε χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Μέσα από το TikTok, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την αδελφή του, Αμαλία, το “La Luna”, το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το κορυφαίο γκρουπ, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

Πράγματι, το “La Luna” έρχεται τη στιγμή που το πρόσφατο hit που έβγαλαν οι ΜΕΛΙSSES, το “Μοναχική Καρδιά”, συνεχίζει τη σαρωτική επιτυχία του στο Spotify, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay. Μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες κυκλοφορίας, έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια streams και 3 εκατομμύρια YouTube views, ενώ κατέκτησε το no1 των γενικών και των μουσικών trends και βρίσκεται στο top3 των ραδιοφώνων.

Written by admin

Εύη Δρούτσα ανακρίνει το ανέκδοτο με τον Γιώργο Θεοφάνους: “Το τραγούδι ανήκει στον Κορκολή”

Ο νικητής του Survivor κέρδισε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και αποφάσισε να το δώσει στη μητέρα του