Χρήστος Δάντης: Τι είπε για τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο VIDEO

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Κωνσταντίνο Αρκά.Μίλησε για τη συμμετοχή του στην αφιερωματική εκπομπή του «Σπίτι με το MEGA», αυτό στο Σάββατο και στον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συμμετάσχω στο αφιέρωμα. Για μένα ζει ανάμεσά μας ο Μάνος . Οι μουσικοί και οι ποιητες, οι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία, δεν πεθαίνουν. Για μένα κοιμούνται. Και τους ξανά ζωντανεύουμε με το να ακούμε το έργο μας» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Παράλληλα, έκανε λόγο ότι νιώθει στεναχώρια για το γεγονός ότι έχει να δουλέψει ένα χρόνο λόγω πανδημίας, ενώ χαρακτήρισε τις μεθόδους των livestreaming συναυλιών ως «μια επαφή με τον κόσμο» και σχολίασε τις εξελίξεις της επικαιρότητας με τις καταγγελίες που ταλανίζουν το χώρο του θεάτρου…

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι έχει συναναστραφεί με βάναυσους ιδιοκτήτες ενώ εξήγησε ότι ένας άνθρωπος που έχει πέσει θύμα βίας ή παρενόχλησης δεν μιλάει γι’ αυτό, προκειμένου να μην χάσει τη δουλειά του.

“Αυτές οι καταγγελίες είναι ένα ξεκίνημα για να σταματήσει όλη αυτή βία και η προκατάληψη κατά του αδύναμου. Στους συνάδελφούς σου πρέπει να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια, έτσι όπως σου συμπεριφέρονται.
Εκτός από φλερτ εγώ δεν αντιμετώπισα ανάλογες καταστάσεις. Βάναυσους και απότομους ιδιοκτήτες έζησα. Κάποιες φορές συνεργάστηκα με ανθρώπους που δεν ήθελαν να ακουγόμαστε όλοι το ίδιο.

Ένας άνθρωπος που θέλει να ανέλθει στο χώρο και δεν το εκμεταλλεύεται αυτό, ούτε τη σεξουαλικότητά του, πέφτει θύμα σεxoυαλικής ή λεκτικής βίας, είμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του και για αυτό κάνει “τουμπεκί”, δηλαδή κλείνει το στόμα και δεν μιλάει”, ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Δες το βίντεο:

Survivor spoiler διαρροή 22/2: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της κόκκινης ομάδας!

Survivor spoiler διαρροή 22/2: Άγριος καυγάς μεταξύ παικτών… Λύγισε η Ελευθερία και διακόπηκε το γύρισμα