Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτή είναι η κούκλα που κάνει άνω κάτω τη ζωή του!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Spoilers

Ο Δάσκαλος… Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Ποια θα είναι όμως η υπόθεση της νέας σειράς του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κάνει πολύ δυνατές μεταγραφές για το σίριαλ που ετοιμάζει για το Μεγάλο Κανάλι.

Οι Μαρία Καβογιάννη, Στεφανία Γουλιώτη, Χαρούλα Αλεξίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Φάνης Μουρατίδης και Κλέλια Ανδριολάτου θα συμμετάσχουν στη σειρά. Και φυσικά ο Παπακαλιάτης που έχει κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για τον εαυτό του.

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στους πανέμορφους Παξούς, αλλά και την Κέρκυρα. Ενώ αρκετά από αυτά γίνονται σε σχολικό χώρο. Το κόστος παραγωγής είναι αρκετά υψηλό, και το αποτέλεσμα αναμένεται ιδιαίτερα ελκυστικό για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν άνδρα, ο οποίος είναι παντρεμένος, και εργάζεται ως δάσκαλος σε σχολείο των Επτανήσων. Τον ρόλο της γυναίκας του θα υποδυθεί η Στεφανία Γουλιώτη.

Ο δάσκαλος αυτός γοητεύεται από μαθήτρια του της 3ης Λυκείου, βάζοντας φωτιά στη ζωή του… Τη μαθήτρια θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο ίδιο σχολείο, επίσης ως δασκάλα, θα βρίσκεται και η Μαρία Καβογιάννη.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν αρκετοί ρόλοι κλειδιά στην υπόθεση, τους οποίους θα μοιραστούν η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Φάνης Μουρατίδης. Που θα σχετίζονται άμεσα είτε με τους δυο δασκάλους, είτε με τη γυναίκα του δασκάλου, είτε φυσικά με τη μαθήτρια.

 

Spoilers

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται πάλι κοντά!

Spoilers

Survivor spoiler 21/06: Ο Τριαντάφυλλος έκανε reunion με τους παίκτες για τα γενέθλιά του video+φωτο