Χριστίνα Μουστάκα: Το βίντεο από το παρελθόν που θέλει να εξαφανίσει

Η Χριστίνα Μουστάκα, η μελαχρινή λατρεία…που έγινε τηλεοπτική βραδινή (τότε) συνήθεια και χιλιάδες αρσενικά που ξεροστάλιαζαν στους τηλεοπτικούς δέκτες για να τη δουν, έστω κι από απόσταση!
Η μελαχρινή καλλονή με τις χuμώδεις καμπύλες και το εντυπωσιακό στήθoς, που “έπαιζε” πάντα σε πρώτο πλάνο, χάριζε μαγικές στιγμές, μαζί με την άλλη καλλονή, που ακολουθεί με επιτυχία καριέρα στην υποκριτική…την Ευγενία Σαμαρά, μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”…με φανατικό κοινό.

Οι χuμώδεις καμπύλες της και το αισθησι@κό, λάγνο βλέμμα της μαγνήτιζε τους άνδρες, που δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της…και λείπει σε πολλούς!

Κι αν νομίζετε ότι η Χριστίνα, ως προσόν διέθετε μόνο το πλούσιο στήθος της, κάνετε λάθος…γιατί το διαδίκτυο είναι “μαρτυριάρικο” και δεν αφήνει τίποτα στη “λήθη”…

Πριν, η καuτή Χριστίνα, μας “ζαλίσει” με τις εμφανίσεις της στη σατιρική εκπομπή, είχε κάνει το μοντέλο εσωρούxων…με την πίσω όψη της να συναγωνίζεται επί ίσοις όροις την μπροστά…όπως αποδεικνύει ένα βίντεο από το παρελθόν, που ίσως η ίδια να θέλει να εξαφανίσει, αλλά η πλειονότητα να μη συμφωνεί στο ελάχιστο…μαζί της!

Η Λιόλιου… ξέχασε να φορέσει φούστα και σήκωσε τα πόδια ψηλά!

Ελένη Μενεγάκη: Ο κακός χαμός στο σπίτι της Μενεγάκη με το λογ/σμό του ρεύματος… Η “κακιά” συνήθεια των παιδιών και οι καυγάδες