Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες δεν βλέπει πια τη σειρά!

Χamos

Δείτε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τον νέο ρόλο της αλλά και αυτόν της Θεοδοσίας όπως και για τις Άγριες Μέλισσες τις οποίες, όπως λέει δεν παρακολουθεί πια….

Πώς συναντηθήκατε με αυτόν τον ρόλο;

«Πέρασα από κάστινγκ και ήμουν από τους πρώτους που έκλεισαν στη σειρά, κάτι που έγινε το πε­ρασμένο καλοκαίρι. Περίμενα την απάντηση περίπου έναν μήνα και είπα το “ναι” χωρίς δεύτερη σκέ­ψη, γιατί ήταν μια δουλειά που την ήθελα πάρα πολύ. Ήξερα πως θα ήταν προσεγμένη παραγωγή, είχα δει και μια ταινία του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη, το “Ζίζοτεκ”, και ήθελα πολύ να δουλέψω μα­ζί του, όπως και με τα άλλα παι­διά. Έτσι κι έγινε. Δεν ξέρω, ίσως και να… συνωμότησε το σύμπαν ή απλώς να έτυχε. Πάντως αυτή τη σειρά την έχω πιστέψει και θα ήθελα πολύ να την αγαπήσει και ο κόσμος».

Πιστεύετε πως στην τελική επιλο­γή σας έπαιξε ρόλο και η επιτυχία στις «Άγριες μέλισσες»;

«Αυτό δεν το ξέρω. Φαντάζομαι όμως πως η αναγνωρισιμότητα βοηθάει. Άλλωστε τα νούμερα που είδα με τις “Μέλισσες” δεν νομίζω πως τα έχουμε ξαναδεί. Ήταν πρωτοφανή».

Σας λείπουν; Εξακολουθείτε να τις βλέπετε;

«Η αλήθεια είναι πως στην παρούσα φάση, όχι, δεν τις βλέπω. Όσο για τα παιδιά, δεν μου λείπουν, γιατί τους φίλους μου από τη σειρά τους συναντώ. Ούτε και η “Θεοδοσία” μου λείπει. Πι­στεύω πως “έκλεισε” με τον καλύτερο τρόπο, οπότε δεν μου μένει κανένα απωθημένο, ούτε σκέφτομαι ότι δεν πρόλαβα να δείξω κάποια πτυχή της. Ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έφτασε στην κάθαρση».

Χamos

«Βαθιά ανησυχία» της ΕΕ για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι

βροχες

Kαιρός: Λασποβροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αύριο