Χριστίνα Μπόμπα: «Μας έχουν κάνει πρόταση για εκπομπή με τον Σάκη, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας»

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στις δίδυμες κόρες της, τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τηλεοπτικά.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της γνωστής Instagrammer προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day». Αρχικά, αναφέρθηκε στις δίδυμες κόρες της και δήλωσε: «Πλέον, δεν κάνουν πολλές σκανδαλιές, είναι χαρούμενες και παιχνιδιάρες, αλλά ευτυχώς επειδή είμαστε και οι δύο, συνεννοούμασυε μια χαρά».

Αναφορικά με το «Dragons’ Den», το πρότζεκτ που παρουσιάζει ο Τάκης Τανιμανίδης, είπε χαρακτηριστικά: «Τα κορίτσια δεν παρακολουθούν το Dragons Den, γιατί κοιμούνται εκείνη την ώρα. Όταν γνωρίζουμε όμως, ότι έχουμε δώσει κάπου μια συνέντευξη, το βάζουμε στην τηλεόραση να μας δουν και χαίρονται πολύ. Το Dragons’ Den είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά».

Όσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν δεχτεί για να συνεργαστούν με τον σύζυγό της, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Στο παρελθόν, έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, το έχουμε σκεφτεί κι εμείς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μας να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά».

Με χειροπέδες κατέληξε θαυμαστής της Ριάνα που πήγε να της κάνει πρόταση γάμου

Latest

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της «με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό»