Χρηστίδης: Την Τετάρτη η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ

Στην εκπομπή One Direct Weekend φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως «το κλίμα που συναντήσαμε στις περιοδείες μας ήταν ένα κλίμα που μας έδειχνε ότι μπορεί να είμαστε και πολύ πιο πάνω. Δυστυχώς, όμως, το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ παρέσυρε ένα κομμάτι των ψηφοφόρων».

Μιλώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις με τη ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε πως «δεν ήθελε να κανένας να ακολουθηθεί αυτός ο δρόμος», υπογραμμίζοντας πως κατά το παρελθόν υπήρξαν αρκετά λάθη.

Παράλληλα, έθεσε τους στόχους του κόμματος για την επόμενη ημέρα, σημειώνοντας πως «θα πλησιάσουμε όλους όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι δικοί μας ψηφοφόροι», ωστόσο δεν θέλησε να βάλει κάποιο συγκεκριμένο πήχη «γιατί θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα πράγματα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χρηστίδης αποκάλυψε πως την Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση σε αυτά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο ίδιος θα κατέβει ως υποψήφιος.

Αναφερόμενος δε στο «όργιο ρουσφετιών» στη Βουλή, χαρακτήρισε «βαθιά ανήθικο» αυτό που επιχείρησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και «αυτό το οποίο αποκάλυψε με κυνισμό η κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία μάλιστα είπε και μισή συγγνώμη που δείχνει ότι έχει χαθεί εντελώς το φιλότιμο».

Written by stelios

Καβάλα: Νεκρός ηλικιωμένος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από την Καλαμάτα