Χρήμα… με ουρά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του κορυφαίου καλλιτέχνη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει καταφέρει με τα χρόνια να δημιουργήσει το δικό του… ισχυρό κομπόδεμα, με την υπουργική του θέση να τον αναγκάζει να δημοσιοποιήσει όλη του την περιουσία.

Όπως φαίνεται, έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που έφερε στο φως, μετά την ανάληψη της θέσης του υφυπουργού Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχοντας πρόσφατα βρεθεί στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ιδιοκτήτης με πλήρη κυριότητα διαμερίσματος 117,75 τ.μ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής το οποίο αγόρασε το 2022 έναντι των 360 χιλ. ευρώ.
Επίσης, διαθέτει μονοκατοικία στη Γλυφάδα 492,26 τ.μ την οποία απόκτησε το 2006. Η αξίας της μονοκατοικίας κατά την απόκτησή της άγγιξε τα 536.11,50 ευρώ και σήμερα φτάνει τα 900.000 ευρώ.

Διαθέτει μονοκατοικία 775,67 τ.μ στην Κύπρο.

Το 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε στην Αγλατζία Λευκωσίας ένα σπίτι και το οικόπεδο το οποίο του στοίχισε 125 χιλ. ευρώ.
Στην ίδια περιοχή έχει αποκτήσει από το 2010 ένα ακόμα διαμέρισμα, το οποίο σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του.
Στην Κύπρο ο τραγουδιστής έχει επενδύσει και σε γη. Στην περιοχή Παραλίμνι στην Αμμόχωστο διαθέτει από το 2011 κτήμα που του στοίχισε 120 χιλ ευρώ, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2010 προχώρησε στην αγορά τριών εκτάσεων που άγγιξαν συνολικά τα 284.299 ευρώ.
Στο «Πόθεν Έσχες» του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε και το αυτοκίνητό του, ένα SUV 3200 κυβικών που του στοίχισε 20 χιλ. ευρώ.
Επίσης, εμφανίζεται μέτοχος και σε τουλάχιστον έξι εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών.
Ο υφυπουργός του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου διαθέτει επίσης 5 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνολικό ποσό που δήλωσε να φτάνει τα 425 χιλ. ευρώ.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Το “στρiπτιζ” της Αγγελικής Ηλιάδη πάνω στην σκηνή που γονάτισε το Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Ριάνα: Μάθαμε το όνομα που θα δώσει στο γιο της – Εχει μέσα… πολύ ραπ