8 Λέξεις εξελίξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα

Χamos

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Οδυσσέας, μετά το διαζύγιο, στις 8 Λέξεις. Όπως απέδειξε, ποτέ δε τον ένοιαξαν τα κέρδη, αλλά η καριέρα. Μία καριέρα, στην οποία θα αναγνωριζόταν η τέχνη του και όσα θέλει να περάσει μέσα από αυτή στον κόσμο. Όλα πήγαν στράφι, όταν το σχέδιο της συζύγου του αποκαλύφθηκε.

8 Λέξεις εξελίξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας θεώρησε την κίνηση αυτή ύπουλη και με σκοπό την εξαπάτηση. Παρόλο που η Έρση προσπάθησε να του εξηγήσει πως όλα αυτά έγιναν για το καλό του, εκείνος αδιαφορεί. Θεωρεί την στάση της “προδοσία” και το διαζύγιο είναι οριστικό. Η επόμενη μέρα, όμως, θα φέρει δυσκολίες στη ζωή του πρωταγωνιστή.

Το διαζύγιο θα οδηγήσει σε απόγνωση τον Οδυσσέα, στις 8 Λέξεις. Η Έρση θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει μόνιμα στην Αμερική. Εκείνος, θα μείνει πίσω μαζεύοντας τα σπασμένα. Η Σύνθια, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Θα του ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση για τον κόπο της, σχετικά με την έκθεση.

Ο Οδυσσέας σαστίζει. Της φωνάζει πως δε θα πάρει ευρώ. Εξαπατήθηκε κι αυτό δεν αλλάζει. Η Σύνθια, όμως, θα επιμείνει. Ζητάει τα χρήματα που της αναλογούν και επιμένει. Η έκθεση ακυρώθηκε και πολλά χρήματα από τους επενδυτές και χορηγούς χάθηκαν. Επομένως, ο πρωταγωνιστής πρέπει να την ξεπληρώσει και μάλιστα με το παραπάνω!

Οι μέρες μετά το διαζύγιο δεν ξεκινούν καλά, με αποτέλεσμα ο Οδυσσέας να αναθεωρεί, στις 8 Λέξεις. Σκέφτεται πως ίσως έκανε ένα τεράστιο λάθος που έδιωξε την Έρση από το πλευρό του. Η κίνηση αυτή, όμως, δεν αλλάζει πια. Η Έρση βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά και όλα έχουν τελειώσει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος

Άγριες Μέλισσες spoiler 03/06: Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος

Άγριες Μέλισσες: Φρούριο το σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Φρούριο το σπίτι των αδελφών Σταμίρη