Χιμένεθ: «Υπερήφανος για όλα τα ματς εκτός από εκείνο στο ΟΑΚΑ

Χιμένεθ: «Υπερήφανος για όλα τα ματς εκτός από εκείνο στο ΟΑΚΑ

Υπερήφανος για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ από την προσπάθεια στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά την ήττα της Ένωσης (0-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε πως η διαφορά των δύο ομάδων βρίσκεται στην ποσότητα… ποιότητας που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ, με εξαίρεση το «ατύχημα» του 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA, «η διαφορά βρίσκεται εκεί: ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ».

Ερωτηθείς γιατί ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν, στην ουσία σε όλο το γήπεδο, είναι δύσκολο. Όταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα σιγά-σιγά δεν ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Έχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Ως προς το ρόλο που διαδραμάτισαν οι τρεις «μαζεμένες» αλλαγές στο ημίχρονο; «Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Κι αυτοί που βγήκαν επίσης. Έχουν δυο παίκτες σε κάθε θέση, που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Όταν έγινε το 1-0, πάντως, είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ
 

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον θα στείλει ιατρικό εξοπλισμό και συστατικά εμβολίων στην Ινδία

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον θα στείλει ιατρικό εξοπλισμό και συστατικά εμβολίων στην Ινδία

survivor-spoiler:

Survivor spoiler: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο Τριαντάφυλλος πέτυχε αυτό που παρακαλάει εδώ και βδομάδες-Η επιβεβαίωση από τον Λιανό!