Chiara Ferragni: Η διάσημη Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας δείχνει την πίσω όψη της – φώτο

Η πρώτη γυναίκα που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της εικόνας και τις δυνατότητες που προσφέρει το social medium, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού (για την ακρίβεια, τους όρισε) και έγινε influencer διεθνούς βεληνεκούς!

Στα 35 της χρόνια, η Chiara Ferragni είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες της μόδας παγκοσμίως, ίσως η πιο διάσημη influencer και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας με την ομώνυμη εταιρεία ένδυσής της να μετρά δεκάδες καταστήματα ανά τον κόσμο.

Έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις Κορυφαίες Influencers Μόδας, ενώ το blog (The Blonde Salad) και το brand της έγιναν πριν μερικά χρόνια αντικείμενο μελέτης στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της και δύο χρόνια αργότερα, η προσωπική και επαγγελματική της ζωή έγιναν ριάλιτι μέσα από το The Ferragnez που ακολουθεί τη λογική του δημοφιλούς ριάλιτι της οικογένειας των Kardashians.

Η Ferragni είναι παντρεμένη από το 2018 με τον τραγουδιστή Fedez, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Οι τέσσερίς τους ζουν μεταξύ Μιλάνου και Λος Άντζελες.

Φαίη Σκορδά: Οριστικό το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια

ζεστη και ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Πολλαπλή σκλήρυνση: Εχθρός η ζέστη και ο ήλιος … Δείτε πώς θα επιβιώσετε στον καύσωνα;