Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού: “Ακραία και ντροπιαστική αυτή η αντίληψη”

March 7, 2021

“Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως “πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό”. Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες” τόνισε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.
Με τις δηλώσεις που έκανε η Ισαβέλλα Δάρρα ασχολήθηκε η Ναταλία Γερμανού, μεταξύ άλλων, στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε, μάλιστα, την έντονη αντίθεση της σε αυτά όπως ακολούθησε και η τηλεοπτική της παρέα.
Ισαβέλλα Δάρρα: «Αν δεν δώσεις χώρο, δεν μπορεί ο άλλος να πλησιάσει, δεν θα βρει τρύπα»
Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρκτηριστικά πως «προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της. Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον. Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo».
«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό». Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή της εκπομπή. «Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα! Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε. Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε».

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ωστόσο, που πήρε την συγκεκριμένη συνέντευξη από το γνωστό μοντέλο επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Alpha πως ακριβώς αυτές ήταν η δηλώσεις της και δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας.

. Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού: “Ακραία και ντροπιαστική αυτή η αντίληψη” – -.

Share0

Ανέκδοτο: Η ζυγαριά

Ανέκδοτο: Η ξενιτιά