Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απάντησή του σε δημοσιεύματα για διορισμό γυναίκας που καταδικάστηκε για πλαστά εισιτήρια

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο μετά τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη σε διορισμό συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη.

Αναλυτικότερα, τα δημοσιεύματα που διαψεύδει ο δημοφιλής τραγουδιστής έκαναν λόγο ότι στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια 42χρονη γυναίκα η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αναλάβει το υφυπουργείο Πολιτισμού στην κυβέρνηση του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η απάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλοντας να πάρει θέση για όσα γράφονται, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Eρχεται το ΜΑΥΡΟ φεγγάρι..Μέγαλη προσοχή σε αυτά τα ΖΩΔΙΑ..

Έκτακτη απόφαση στον ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη – Εξελίξεις για τον παρουσιαστή