Χατζηδάκης: Μετεκλογικές συνεργασίες ακόμα και με αυτοδυναμία της ΝΔ

Την βούληση της Νέας Δημοκρατίας να επιδιώξει μετεκλογικές συνεργασίες ακόμη και στην περίπτωση που εξασφαλίσει αυτοδυναμία, επανέλαβε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.

«Η επιδίωξη μας στην προεκλογική περίοδο είναι να προβάλουμε τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας, την Ελλάδα των ευκαιριών απέναντι στην Ελλάδα της διανομής της φτώχειας και τελικά του αέρα του κοπανιστού. Να κάνουμε ανανέωση με ποιότητα στα ψηφοδέλτιά μας και αφού τα κάνουμε όλα αυτά, αν υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας θα μιλήσουμε και για την πολιτική σταθερότητα. Η χώρα πρέπει πράγματι να κυβερνηθεί. Ο στόχος είναι να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα. Η όποια αυτοδυναμία είναι μέσον. Έχουμε πει ότι και αυτοδυναμία να έχουμε εμείς θα στραφούμε και προς την πλευρά του ΚΙΝΑΛ και προς όλους όσους θέλουν να ακούσουν για να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν αλλάζει κυβέρνηση, αλλάζει σελίδα στη χώρα», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

«Υπάρχουν από το Σύνταγμα κάποιοι νόμοι που απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία. Ο εκλογικός νόμος κλπ. Δεν θα είναι κακό αν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε πχ στο φορολογικό νομοσχέδιο», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Η ΝΔ έρχεται για να χτίσει, όχι για να γκρεμίσει, για να ενώσει και όχι για να διχάσει».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΙΝΑΛ

Written by stelios

Έρευνα: Η πολλή ηλεκτρονική διασύνδεση αποξενώνει τους εργαζομένους

Τραγωδία στην Σπερχειάδα: Γυναίκα κάηκε μέσα στο σπίτι της