Χάρης Βαρθακούρης: Η δήλωση που έκανε έξω φρενών του θαυμαστές του Γιάννη Πάριου

Μια δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη για τον πατέρα του στην εκπομπή που παρουσιάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν πάει να ακούσει τον πατέρα του γιατί φοβάται ότι θα ακούσει λάθη, όπως για παράδειγμα στην ορχήστρα.

Έπειτα από αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.
Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κωστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω….
Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;

Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!
Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)… ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.
Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!
Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!
Δηλαδή με δυσκολία κρατιέμαι να μην αναφέρω τη λέξη «μνημόνια»!!!

 

Πρέπει να είσαι το λιγότερo βλάκας και «περιορισμένης ευθύνης» για να πιστέψεις ότι εγώ είπα πως «δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου επειδή ακούω μόνο λάθη».
Αυτό τον τίτλο έβαλαν!!!!
Δηλαδή τι;;
ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ!», αναφέρει ο Χάρης Βαρθακούρης στην ανάρτησή του.

Ελένη Μενεγάκη: ”Μαθαίνω από τα λάθη μου αυτά με διαμόρφωσαν”

Η Priyanka Chopra και o Nick Jonas ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για τα φετινά ‘Οσκαρ με άψογο στιλ