Χάρης Τζωρτζάκης: Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα στον χώρο μας

Χamos

Χάρης Τζωρτζάκης: “Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα στον χώρο μας

“Λέγεται πολύ συχνά ότι το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία. Διαφωνώ. Αν ήταν δε θα βλέπαμε τόσους, ας μη πω τη λέξη, σε αυτό το χώρο” ανέφερε ο Χάρης Τζωρτζάκης.
Ο Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη κι αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.
«Δεν έχω καμία εξάρτηση από χέρια εξουσίας, δεν οφείλω κάτι.

Επομένως δε μπορεί να μου πει κάποιος μη γράφεις αυτό γιατί δε θα σε πάρουν στη δουλειά. Δε θέλουν να με πάρουν σε δουλειές αν δε θέλουν να είμαι η προσωπικότητα που είμαι. Ξέρω ότι πλέον οι παραγωγοί δυσκολεύονται να με πάρουν. Παρ΄ όλα αυτά κλείνω πράγματα και έχω προτάσεις.

Λέγεται πολύ συχνά ότι το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία. Διαφωνώ. Αν ήταν δε θα βλέπαμε τόσους, ας μη πω τη λέξη, σε αυτό το χώρο. Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα στον χώρο μας. Δεν πίστευα ότι θα μιλούσαμε στο θέατρο για τόσο ειδεχθή εγκλήματα.

Όταν μιλάμε για σεξουαλικές κακοποιήσεις, για βιασμούς, για παιδεραστία, δε χωράει ναι μεν αλλά. Πρέπει να είμαστε σε αυτό… τέλος.

Ούτε φιλίες ούτε συναδελφικότητες ούτε τίποτα. Πρέπει να μπουν στη φυλακή οι άνθρωποι που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα και να μην ξαναβγούν.»

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική

Χamos

Κορονοϊός-Ελλάδα: 1.262 νέα κρούσματα, 50 θάνατοι, 656 διασωληνωμένοι