Χάρης Ρώμας: Είμαι έτοιμος να αφήσω το θέατρο σχεδόν ολοκληρωτικά για την πολιτική

Spoilers

Ο Χάρης Ρώμας στην πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως είναι έτοιμος να θυσιάσει το θέατρο για την πολιτική. Δύσκολα θα ξαναέκανε τηλεόραση, αφού πλέον τον ενδιαφέρει ο κινηματογράφος.

Χάρης Ρώμας: «Είμαι έτοιμος να αφήσω το θέατρο σχεδόν ολοκληρωτικά για την πολιτική».

Δηλώνει single μετά από μια σχέση 9 χρόνων

«Άλλαξε αυτό πρόσφατα, λιγότερο από 6 μήνες. Είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Είμαι μόνος. Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει κάποια πόρτα, είμαι έτοιμος να ανοίξω την πόρτα και το παράθυρο. Από τη δική του παραμένει μία μεγάλη αγάπη και μία πληρότητα σε σχέση με ένα μεγάλο μέρος αυτού που ζήσαμε»

Η πολιτική τον ενδιαφέρει ουσιαστικά και είναι έτοιμος να κάνει θυσίες

«Ταλανίζομαι ως προς αυτό. Είμαι έτοιμος να αφήσω το θέατρο σχεδόν ολοκληρωτικά για την πολιτική. Θέλω να εξυπηρετήσω πραγματικά την κοινωνία των ανθρώπων που θα με ψηφίσουν. Θέλω να έχω μία ομάδα ανθρώπων στο πλευρό μου που να μπορούν να με στηρίξουν, αν χρειαστεί να λείψω για 15 μέρες για μία ταινία, γιατί έχω σκοπό να κάνω κινηματογράφο. Σειρά πολύ δύσκολα θα ξανακάνω».

Υπήρξαν και στιγμές που δεν χτυπούσε το τηλέφωνό του

«Όταν έχεις αποδείξει κάποια πράγματα στον εαυτό σου νιώθεις ασφαλής. Το έχω περάσει κι εγώ ο ίδιος να υπάρχουν στιγμές που να μην χτυπά το τηλέφωνο, που να αισθάνομαι ότι με πήρε η κάτω βόλτα, είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα. Πρέπει να είσαι έτοιμος και γι΄αυτό». Είπε στο Στούντιο 4.ες

Ανέκδοτο: Ο τσακωμός …! Τρελό γέλιο

Σασμός Spoiler

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη εσπευσμένα στο νοσοκομείο