Χάρης Αντελίνα Βαρθακούρη: Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, το “Σου Κου Family”

Στις 3 ακριβώς το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκαν στις οθόνες μας η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, μέσα από το Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ.
Στην έναρξη, μάλιστα, της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, τόσο η Αντελίνα όσο και ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσαν με ενθουσιασμό και χαμόγελο: «Καλησπέρα καλώς μας βρήκατε στο καινούργιο τηλεοπτικό σπιτικό!Kαι τι είναι …

το Σαββατοκύριακο; Είναι οικογένεια, είναι θαλπωρή, είναι αγάπη, είναι αισιοδοξία, είναι χαμόγελο. Όλα αυτά τα συστατικά είναι πολύτιμα για καθέναν από εμάς για να περάσουμε αυτή την περίοδο όμορφα».

Το ζευγάρι υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της εκπομπής, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ειδική αναφορά στην απουσία της Χριστίνας Πολίτη από το πλατό.

Η γνωστή κοσμικογράφος θα απουσιάζει το πρώτο διάστημα από τη νέα εκπομπή «εξαιτίας ενός προσωπικού της θέματος», όπως τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη, «και συγκεκριμένα της όλης διάστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες το θέμα που αφορά στον σύντροφο της, Κώστα Σπυρόπουλο».

Ασημίνα Ιγγλέζου: Το “απαγορευμένο” video της Ασημίνας Ιγγλέζου … TΣITΣIΔH στην μπανιέρα!

Lockdown: Ανοίγουν οι σχολικές αίθουσες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια τη Δευτέρα 01/02