Χαμός με τη σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά και τον γκέι φίλο της: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» (vid)

Latest

Ένα άγνωστο περιστατικό από τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Παρασκευής (15/3) στο MasterChef.

Η σύζυγος του σεφ εργαζόταν ως σερβιτόρα στο μαγαζί του καλεσμένου του ριάλιτι μαγειρικής, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε πάει για φαγητό.

Όπως υπογράμμισε ο σεφ, «Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα τη Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε.

Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά, γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει.

Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε “μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;”».

LIVE: Ολυμπιακός – Καρδίτσα

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους η Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, δεν το θυμήθηκα τώρα»

Ανέκδοτο με τον Τζακ: Έτσι γίνονται οι μπίζνες κύριοι