Χαμός με πρωτοκλασάτο παίκτη του Παναθηναϊκού: Στα… μαχαίρια με την πρώην

Χαμός με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος άσος -που ήταν και από τους χειρότερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ- βρίσκεται σε διάσταση με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο, Αλβίνα Λάλι.

Οι σχέσεις του παίκτη των «πρασίνων» με το «καυτό» μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από κάκιστες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… ξεκατινιαστεί και δημόσια.

Παρόλο που ο Βέρμπιτς με την Λάλι έχουν έναν γιο 15 μηνών, βρίσκονται στα… μαχαίρια το τελευταίο διάστημα. Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και οδηγήθηκε τελικά στον χωρισμό.

Το ερωτικό σκάνδαλο του Βέρμπιτς στη Σλοβενία

Παράλληλα, κανείς δεν ξεχνάει και τα όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς πριν από λίγους μήνες. Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού είχε πέσει θύμα διαδικτυακής επίθεσης με προσωπικές φωτογραφίες του να αναρτώνται στο Instagram!

Ο Σλοβένος εξτρέμ των πρασίνων βρέθηκε αντιμέτωπος με συκοφαντικές κατηγορίες, αφού στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε να… περνάει καλά με άγνωστες γυναίκες.

Το θέμα είναι πως το προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και τη Σουηδία για το Nations League, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας.

Η πρώην σύντροφος του 28χρονου άσου, Αλβίνα Λάλι, δεν άφησε ασχολίαστες τις εν λόγω φωτογραφίες, γράφοντας σε Instastory: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς».

Από την πλευρά του ο Βέρμπιτς διέψευσε κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά, τονίζοντας ότι: «Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν από την πρώην σύντροφο του, τη μητέρα του παιδιού μου. Το υλικό είναι πολύ παλιό. Όλα έγραψε είναι ένα καθαρό ψέμα». Ωστόσο, η Αλβίνα Λάλι αρνήθηκε ότι είναι η υπαίτιος για τη διαρροή των φωτογραφιών.

Η εντυπωσιακή πρώην του Βέρμπιτς:

Αποχώρησε από τις Μέλισσες ο ντράμερ Σπύρος Κουδούνης

Χέιλι Μπίμπερ: Το μοντέλο σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε