ΧΑΜΟΣ με Μουτσινά – Συνατσάκη: Η Τατιάνα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και ανέπτυξε το θέμα με το ΠΑΙΔΙ!!!

ΧΑΜΟΣ με Μουτσινά – Συνατσάκη: Η Τατιάνα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και ανέπτυξε το θέμα με το ΠΑΙΔΙ!!! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η αποκάλυψη έγινε εκείνη την Πέμπτη τουΙανουαρίου που μας πέρασε, από την εφημερίδα Espresso. Την είδηση επιβεβαίωσαν από τον Δήμο Χαλανδρίου, όπως μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής T-live.

 

Πολλές φορές ο Νίκος Μουτσινάς είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί (δες εδώ την εξομολόγησή του στο Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος) και αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο που οι δύο κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Στο T-Live φιλοξενήθηκαν η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου. Η κυρία Ανάσογλου εξήγησε τις προϋποθέσεις της υιοθεσίας και αν τελικά παίζει ρόλο ένα σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η κυρία Αργυρίου αναφέρθηκε στην κοινωνική διάσταση του θέματος.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί.

Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!

 

Στην αποψινή εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια του Stand Up του δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει στα Άχλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κρατώντας στα χέρια της φρέσκα κουνουπίδια.

“Υπέροχη, no filter, no makeup. Ήρεμη, γαλήνια και το λαχανικό τέλειο!

Μια θεά η Ελένη! Η Ελένη τι κάνει; Η Ελένη κάνει τη ζωή της παιδιά! Άκου ποια χρονιά έφυγε η άτιμη…

Ποιος της το είπε στον ύπνο ότι θα έλειπε αυτή τη σεζόν; Μπράβο ρε κορίτσι μου!” σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, ρίχνοντας και ένα τραγουδάκι.

Ανέκδοτο: Η ξενιτιά

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της