Χαλκιάς από Maestro: Στον ΠΑΟΚ βίωσα την επανάσταση μου

«Οι ΠΑΟΚτσίδες είναι οι πιο ρομαντικοί άνθρωποι στον κόσμο», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Ορέστης Χαλκιάς, πρωταγωνιστής της σειράς «Maestro», μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ..

Ο εκκεντρικός πρωταγωνιστής που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με την ερμηνεία του αναφέρθηκε στην πολυτάραχη ζωή του, τα εφηβικά του χρόνια και τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, χαριτολογώντας, σε ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια για την ομάδα που υποστηρίζει, δήλωσε «Είμαι στο Mega, δεν μπορώ να μιλάω για τον ΠΑΟΚ».

Συνέχισε λέγοντας πως «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε μια νότα έξω από όλα τα καλλιτεχνικά. Εκεί βίωσα την επανάσταση μου, σε συνδυασμό με την μπάντα που είχα».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε, ποια είναι η σχέση μεταξύ μπάντας και ΠΑΟΚ. Ο Ορέστης Χαλκιάς απάντησε ευθέως «Είναι τα δύο πιο αλήτικα πράγματα στην ζωή μου. Οι ΠΑΟΚτσίδες είναι οι πιο ρομαντικοί άνθρωποι στον κόσμο» συμπλήρωσε. «Όλοι οι οπαδοί ίδιοι είναι, δεν έχει καμιά διαφορά. Δεν είμαι οπαδός που θα πλακώσει. Είμαι οπαδός επειδή πορώνομαι. Οι εμπειρίες που είχα στο γήπεδο δεν ήταν ποτέ χουλιγκανίστικες. Είχαμε συνάξεις πριν τους αγώνες και τραγουδάγαμε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Χορηγός Επικοινωνίας

Τάμτα: Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογράφιση της – φωτογραφία

Την αποκαλούσαν όλοι «σπασικλάκι» μέχρι που… ανέβασε πονηρές φωτογραφίες – Σήμερα είναι πασίγνωστη πορνοστάρ